fbpx

4 avantaje majore in meseria de model online

Cu totii stim deja ca principalul motiv pentru care tinerele fete decid sa urmeze o cariera in videochat se datoreaza castigurilor extrem de mari din acest domeniu. Atrase de mirajul sumelor de bani fabuloase si a vietii de lux, tot mai multe fete se hotarasc sa se alature echipei noastre.

Totusi, pe langa avantajul veniturilor mari, fetele din echipa noastra considera ca mai exista alte 4 mari avantaje:

1. Stabilirea propriului program. Acest lucru este vazut ca cel mai important avantaj al carierei de model de videochat. Iti stabilesti singura orele de lucru, zilele si durata programului. Pe langa asta, concediile ti le iei cand vrei, pe cate zile vrei, fara sa dai socoteala nimanui.

2. Blocarea membrilor nedoriti. Fie ca este vorba de o persoana care ti-a vorbit urat si n-a respectat limitele tale, fie ca este vorba de membri din tari cu care nu doresti sa ai contact, poti bloca pe oricine. Daca ai rude sau prieteni in Italia, spre exemplu, poti bloca accesul persoanelor din acea tara.

3. Siguranta. Vei lucra de acasa. Ce loc este mai sigur decat propria ta locuinta? Vei lucra sub un nume fals ales de tine si nimeni dintre membrii cunoscuti online nu va avea acces la numele tau real sau la datele tale. Nu te vei intalni cu nimeni si nu vei avea de dat socoteala nimanui pentru comportamentul tau online.

4. Intalnesti oameni interesanti. Desi multa lume crede ca in videochat este vorba despre a fi cat mai dezbracata, vei fi surprinsa sa constati ca nu e asa. Foarte multe dintre persoanele care sunt dispuse sa plateasca pentru compania virtuala a unei fete fac parte din cercuri sociale exclusiviste. Oameni de afaceri, profesori, doctori, persoane care lucreaza atat de mult incat nu au timp in viata reala sa cunoasca pe cineva cu care sa se imprieteneasca si cu care sa comunice si despre altceva in afara de bani si munca.

Daca te-ai hotarat sa incepi o cariera in videochat, trainerii nostri din Sibiu, Bucuresti, Timisoara, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui iti pot raspunde la toate intrebarile si te pot indruma spre o cariera de succes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top