fbpx

Dileme si raspunsuri in videochat

Angajarea in videochat inca ridica multe semne de intrebare pentru fetele din Romania. Desi atrase de mirajul banilor castigati de acasa, de stabilitatea financiara si de posibilitatile extinse, multe fete nu isi duc la bun sfarsit intentia initiala. Uneori din lipsa de informatii, alteori de teama conceptiilor invechite.

Iti prezentam astazi cele mai des intalnite dileme care duc de multe ori la renuntarea inceperii unei cariere in videochat si clarificarea lor.

Legalitatea activitatii de videochat – a lucra de acasa si a face bani din videochat etse cat se poate de legal. Poate ai auzit oameni comparand videochatul cu prostitutia, lucru extrem de gresit! Vei lucra de acasa, vei fi singura si nimeni nu te va atinge. Tu doar vei juca un rol, vei presta un act artistic in fata camerei web. Nimic mai mult! Nu vei fi nevoita sa te dezbraci sau sa faci orice gest care este impotriva standardelor tale morale. Tu decizi stilul actului artistic si limitele sale. Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva impotriva vointei tale.

Confidentialitatea – nimeni nu va sti cu ce te ocupi, asta daca nu vrei tu sa impartasesti acest aspect al vietii tale. Noi iti garantam confidentialitatea, vei lucra sub un nume fals ales de tine, iar site-urile cu care colaboram nu permit accesul membrilor din Romania. Daca tu nu spui, noi nici atat!

Videochatul de acasa / videochatul dintr-un studio – este evident ca cel mai profitabil pentru modele este videochatul facut de acasa. Acesta iti ofera mai multa libertate, mai multa flexibilitate si un procent mai mare al castigurilor. Desi vei lucra de acasa, vei avea acces constant la trainerii nostri care to vor indruma pe parcursul intregii tale activitati. Noi iti vom sta la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile pe care le vei avea si cu sfaturi pentru a-ti maximiza castigurile.

Aspectul fizic – acesta nu este un factor determinant al succesului. Daca ai intrat vreodata pe siterile de specialitate, cu siguranta ai observat diversitatea fetelor de acolo. Oamenii au gusturi diferite. In timp ce unora le plac fetele slabe, altora le plac femeile cu forme. Pune-ti in practica tehnicile de seductie si nu mai pune atat de mult accent pe aspectul fizic. Fii ingrijita, dar nu te ingrijora daca nu ai masurile 90-60-90.

Vino in echipa noastra si da startul unei cariere de succes, cu venituri fabuloase. Contacteaza-ne in oricare dintre orasele Sibiu, Bucuresti, Timisoara, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top